Pastarullar med spenat och mozzarella
Kategori: Pasta, Vegetariskt (lakto-ovo)
Vill man ha den vegetarisk (lakto-ovo) så utesluter man så klart bacon.
Ingredienser till 2-3 portioner:
10 färska lasagneplattor
450 gram fryst bladspenat
1 1/2 dl matlagningsgrädde
2 tsk maizenamjöl
125+125 g mozzarella
1-2 tomater
1 pkt bacon (140 g)
1 msk rapsolja
salt
grovmalen svartpeppar
Gör så här:
1. Fräs upp bladspenaten i oljan.
2. Häll i grädde och delad /grovhackad mozzarella (125 g).
3. Salta, peppra, koka upp och avsmaka.
4. Ta en lasagneplatta och lägg framför dig.
5. Lägg på ca 2 msk spenatröra och rulla ihop.
6. Gör likadant med 10 plattor och lägg dem tätt i en form.
7. Strö över 125 g hackad mozzarella, hackad tomat och till sist strimlad bacon.
8. Tillaga i 225 graders ugn i 20 minuter.
Servera med en god sallad!
Pia säger:
Bloggadress: http://hornstull.nu
Mums, vad det lät gott!! :)
a n n i k a säger:
Bloggadress: http://leavanny.blogg.se
Mums!