Grönt glutenfritt bröd
Kategori: Bröd, Glutenfritt

Jaja, lite fusk är det allt...🙃
Ingredienser till ett bröd:
Sempers glutenfri Mix med fiber 500 g
25 g jäst
1/2 dl olivolja
4 dl fingervarmt vatten
65 g babyspenat
1/2 dl pumpafrön
1/2 dl melonkärnor
1 krm salt
havssalt, grovmalen svartpeppar och pumpakärnor att strö på
Gör så här:
1. Kör vatten och babyspenat i mixern.
2. Blanda väl med övriga ingredienser.
3. Lägg ett bakplåtspapper i en form som fylls till
hälften av degen.
4. Häll i degen i formen och släta till.
5. Strö på salt, peppar och pumpakärnor.
6. Låt jäsa ca 30 min under bakduk.
7. Grädda i 25 min i 225 graders ugn.
Gott till bl.a. Tomatsoppa. Recept finns i bloggen.
Sanna säger:
Bloggadress: http://sannasbakblogg.blogg.se
Ser jättegott ut! Kolla gärna in mitt senaste recept också!