Chokladbollsrulltårta
Kategori: Glutenfritt, Kakor och godis

Mörk chokladboll:
200 g smör
2 dl strösocker
6 dl havregryn
1/2 dl starkt kaffe
1dl kakao
Ljus chokladboll:
150 g smör
2 dl strösocker
2 dl kokosflingor
4 dl havregryn
1/2 dl mjölk
1 tsk vaniljextrakt
(2 msk Baileys
Pärlsocker till dekoration.
Gör så här:
1. Gör 2 olika degar där du börjar att blanda ihop smör och socker ordentligt. Tillsätt därefter övriga ingredienser.
2. Platta ut den mörka degen på ett bakplåtspapper. Den ska vara lite mindre än en cm hög.
3. Bred ut den ljusa ovanpå.
4. Rulla ihop på längden Med hjälp av bakplåtspapperet.
5. Strö på pärlsocker.
Receptet har jag hittat på Fredriks fika. Jag har dock tagit bort lite havregryn.
Det blir extra gott med en klick grädde och några hallon till.